JoomlaTemplates.me by Discount Bluehost
  • K30
  • Dobsuli
  • Tisztelt Szülők! IDE kattintva olvashatnak az iskolai étkeztetés- illetve nyári tábor térítési díjának befizetési lehetőségeiről.
  • Étkezéssel kapcsolatos ügyintézésről bővebbenaz iskolai étkeztetés- illetve nyári tábor térítési díjának befizetési lehetőségeit.ITT olvashat.
  • 111 éves a Dobsuli! Az ünnepi hét eseményiről ITT olvashat.
  • Kérem, támogassa iskolánk alapítványát adója 1%-ával! A Boldog Iskolásévekért Alapítvány 1077 Budapest, Dob utca 85. Adószám: 19702236-1-42 Köszönettel: Tillinger Péter intézményvezető
  • Tisztelt Szülők! Tájékoztatjuk Önöket a 2018/2019. tanévben a hit- és erkölcstan oktatást vállaló egyházi jogi személyekről. A részletekről ITT olvashat.
  • Erzsébetváros Önkormányzatának Művelődési, Kulturális és Szociális Bizottsága pályázatot hirdet sajátos nevelési igényű gyermeket nevelő családok támogatására. További információt ITT olvashat. A pályázati űrlap ITT tölthet le.

Szűrő

3.a osztály programja

 Talpig Z-ŰRBEN a 3. a


Nemzetközi űrkiállításon jártunk a Millenáriáson. Űrkalandunk során sok érdekességet láttunk az álmodókról, az első lépésekről,
egy igazán nagy lépésről, az űrversenyről és a fényes jövőről.Közben jó
néhány eszközt, gépet, szimulátort is kipróbálhattunk.  
 

Karácsony

December 20.-án gyermekkarácsonyi műsort tartottak a református
hittanos gyermekek. Iskolánkból 26-an szerepeltek a Klauzál-téri
Református Gyülekezet templomában. Köszönjük a szülők és a
gyermekek felkészülését a szeretet ünnepén is.

OPERAJZ program

A 3.a osztály 2016. 01.11-én rendhagyó rajzórán vett részt az Operában.

Páholyokban ülve tervezhettünk színpadképeket, jelmezeket. Sok művészettörténeti, építészeti érdekességről mesélt vendéglátónk, még az Opera rejtett zugaiba is bepillanthattunk.

 A program a színházi büfében elköltött finom uzsonnával zárult.

Bábszínház

 

Január 21-én iskolánk 3-4. évfolyamos diákjai  ellátogattak a  Budapest Bábszínházba - az Erzsébetváros Önkormányzata szervezésében-, ahol megtekintették a Fehérlófia című előadást. A Fehérlófia az egyik legismertebb és legrégebbi magyar népmese, melynek színházi feldolgozását láthatták a gyerekek. Zeneien csengő mágikus szavak, vetítés, játék fénnyel és árnnyal, valódi varázslat, óriásbábok, élő emberek, küzdelmek és árulások, különleges belső utazás a lét síkjai között hőseink nagy kalandja során és persze humor – ez várta a gyerekeket a Budapest Bábszínház nagyszínpadán.

 

 

                                            A többi kép ITT tekinthető meg.

A Muzsika Világa 2. rész

 

Január 20-án iskolánk tanulói A Muzsika Világa bérlet második hangversenyét tekintették meg az Uránia Filmszínházban. A Harmónia Fúvósötös „Táncok a zenében” című előadását egy fiatal táncos pár a tánc stílusának megfelelő öltözékben kápráztatta el a közönséget. A zene és a tánc találkozása számos ritmusbeli összefüggését tudta látványosan feltárni. Az előadás moderátora Lakner Tamást volt.

 

   

                                             A többi kép ITT tekinthető meg.

                                                                                                                                                                                                                                          

Karácsonyi programjaink

 December 19.

Karácsony osztálykeretekben

 Ezen a napon az osztályok meghitt karácsonyi hangulatban töltötték a téli szünet előtti utolsó napját.

 

                                            A többi kép ITT tekinthető meg.

 

December 17.

 Karácsonyi gálaműsor

 Évek óta hagyománnyá vált iskolánkban, hogy az osztályok kedves műsorral ajándékozzák meg szüleiket, hozzátartozóikat. Az idén nagy sikere ennek a kedves hagyománynak.

 

                                            A többi kép ITT tekinthető meg.

 

December 17.

Karácsonyi díszterítési bemutató

 A szakiskolai osztályok karácsonyi díszterítési bemutatót tartottak e vendéglátó teremben. A bemutatót szülők és az iskola tanulói is megtekintették.

 

                                                        A többi kép ITT tekinthető meg.

 

December 11.

 Hagyományőrző program

 3. alkalommal rendeztük meg hagyományőrző programunkat az ide tanév első félévében. Erre a programra a kerület óvodáiból is eljöttek gyerekek a szüleikkel. Mindenki nagyon jól érezte magát. Élőzenére táncolhattak is Anna néni vezetésével. A tánc végén Györgyi néni meggyújtotta az adventi gyertyát. Minden kisgyerek égő gyertyával karácsonyi éneket énekelt. A nap végét kézműves foglalkozás zárta. 

 

                                           A többi kép ITT tekinthető meg.

 

 December 10.

KASUBA

 A szakiskolában immár második éve rendezték meg a KASUBÁt (karácsonyi süti sütő bajnokság). A sok finomság közül az öt fős zsűrinek kellett a legjobbat kiválasztani. Nem volt könnyű dolguk!

 

                                           A többi kép ITT tekinthető meg.

 

 December 10.

Palánta Gyermekmisszió által szervezett karácsonyi előadás

 A hetedikes és nyolcadikos diákok egy Colorado államból jött főiskola diákjainak karácsonyi előadását tekinthették meg december 10-én a Palánta Gyermekmisszió által. Az előadás után az amerikai diákok angol nyelven kötetlen beszélgetést folytattak iskolánk tanulóival.

 

                                         A többi kép ITT tekinthető meg.

Keresés