JoomlaTemplates.me by Discount Bluehost


A SZJA 1%

Tisztelt Szülők! Tisztelt Támogatók! A Boldog Iskolásévekért Alapítvány továbbra is szívesen fogadja adójuk 1 %-át. A részletekért kattintson IDE! Az űrlap innen elérhető!

A 2015. évi SZJA 1%-os felajánlások

A 2015. évi SZJA 1%-os felajánlásáról bővebben ITT olvashat.

Alapítványi beszámoló 2016. évről

A Boldog Iskolásévekért Alapítvány 2016-os beszámolóját ITT olvashatják el.

Szülők Akadémiája IV.

December 7-én volt A Boldog Iskolásévekért Alapítvány által megszervezett programsorozat 4. foglalkozása iskolánkban. Ez alkalommal Hoffer Hortenzia tanító, fejlesztőpedagógus a hallás beszédészlelés, beszédértés fejlesztésének fontosságáról tartott előadást.
Bemutató foglalkozásainkon a szülők megismerkedhettek az iskolánkban folyó fejlesztési lehetőségekkel, a gyerekek pedig kipróbálhatták fejlesztő játékainkat.

 

 

                                            A többi kép ITT tekinthető meg.

Szülők Akadémiája III.

November 23-án volt A Boldog Iskolásévekért Alapítvány által megszervezett programsorozat 3. foglalkozása iskolánkban. Ez alkalommal Ráczné Balassa Ildikó tanító, mozgásterapeuta beszélt a mozgás fejlesztésének lehetőségeiről. Következő alkalom december 7- én lesz. Hoffer Hortenzia tanító, fejlesztőpedagógus a hallás beszédészlelés, beszédértés fejlesztésének fontosságát fogja bemutatni sok-sok eszközzel.
Bemutató foglalkozásainkon a szülők megismerkedhetnek az iskolánkban folyó fejlesztési lehetőségekkel, a gyerekek pedig kipróbálhatják fejlesztő játékainkat.

 

 

                                             A többi kép ITT tekinthető meg.

Keresés