JoomlaTemplates.me by Discount Bluehost


Szitakötő pályázat

Kategória: Pályázatok


A közhasznú Liget Műhely Alapítvány 2008 márciusától adja ki a Szitakötő című negyedévi gyereklapot, mely az integrált ökológiai program alapja.

A programhoz kapcsolódó pályázat elnyerésével, a kiválasztott osztályok ( 1.d, 3.a, 4.a, 5.a, b, 6.b)  diákjai és programvezető pedagógusai (Hegedűs Imre, Koltai Tímea, Mátéfi Mária, Rovó-Henczel Terézia, Ujvárosi Mónika, Tóthné Geresdi-Horváth Beáta) ingyenes példányt kapnak a Szitakötő gyermeklapból, amely az iskola tulajdona, így több éven keresztül sok kisgyerek használhatja.

A 48 színes oldalon megjelenő lapban különböző műfajú és tematikájú írások teszik lehetővé a sokirányú alkalmazást. A kortárs irodalmi művek (vers, mese, kispróza) és az ismeretterjesztő cikkek mellett a korosztálynak megfelelő ismeretterjesztő feladatok, a honlapon megjelenő játékok, pályázatok várják a gyerekeket.

 A programhoz csatlakozva  egy 90 perces pedagógus-továbbképzést tartunk, és 60 perces interaktív foglalkozást a kiválasztott osztály diákjainak és az érdeklődő kollégáknak, szülőknek. 

 

 

 „Színház az egész világ…” - pályázat

Kategória: Pályázatok

NTP-KNI-17-0187

 

 Iskolánk több éve támogatja a tehetséges tanulókat. A tehetségfejlesztés az egész tantestület szívügye. A színi szakkörben és a hozzá kapcsolódó fellépésekben látjuk ennek egyik lehetőségét.

A Nemzeti Tehetség Program pályázatán „A hazai és határon túli nevelési intézményekben működő komplex tehetséggondozó programok támogatása”  iskolánk színi szakköre ( 20 fő) alkotásközpontú, komplex tehetséggondozó program megvalósítására  677 000.- Ft vissza nem térítendő támogatást kapott.

Bővebben...

Bolyai díj

Kategória: Pályázatok

 PÁLYÁZAT BOLYAI DÍJ ELNYERÉSÉRE

Az Erzsébetvárosi Kéttannyelvű Általános Iskola, Szakgimnázium és Szakközépiskola Kertész utcai székhelye  pályázatot hirdet iskolánk 9.

és 10. évfolyamos diákjai számára a BOLYAI DÍJ elnyerésére.

Évfolyamonként több tanuló is jutalomban részesülhet.

A pályázat célja a matematika tantárgy népszerűsítése a fent említett korosztályok

körében.

A pályázat benyújtásának feltételei:

Bővebben...

Öveges díj

Kategória: Pályázatok

PÁLYÁZAT AZ ÖVEGES DÍJ ELNYERÉSÉRE

Az Erzsébetvárosi Kéttannyelvű Általános Iskola, Szakgimnázium és Szakközépiskola Kertész utcai székhelye
pályázatot hirdet iskolánk 7., 8., és 9. és 10. évfolyamos diákjai számára az 

ÖVEGES DÍJ

elnyerésére. Évfolyamonként 2 tanuló részesülhet jutalomban.

A pályázat célja a természettudományos tantárgyak népszerűsítése a fent említett korosztályok számára.

A pályázat benyújtásának feltételei:

Bővebben...

Keresés