JoomlaTemplates.me by Discount Bluehost


Cikkek

Szűrő

MikulásGyár

 

 

 December 13-án az 1.m osztály ellátogatott az Ötvenhatosok terén álló MikulásGyárba, ahol leadták az összegyűjtött játékokat, könyveket a rászoruló gyerekek részére.

  

  

                                            A többi kép ITT tekinthető meg.

Pótbefizetés december hónapban

 

Tisztelt Szülők!

Az idei évben december 22-ig van lehetőség pótbefizetésre, azt követően az év pénzügyi zárása miatt nem áll módunkban számlázni.

Üdvözlettel, Farkas Tünde

Tudásbajnokság bajnokai

Gratulálunk a 3.m osztály csapatának! A gyerekek a Tudásbajnokság különdíjában részesültek. Nagy Anna tanítónő készítette fel tanítványait a versenyre.

Adventi vásár

December 9-én adventi vásárt tartottunk a Dobsuliban. A tornateremben és a harmadik emeleti folyosón igazi vásári hangulat volt. A vásárt sok anyuka, apuka, nagymama, nagypapa és testvér kereste fel. A program végét közös éneklés zárta, ahol karácsonyi dalokat énekelt angolul a lelkes diákokból összeállt kórus.

 

 

                                           A többi kép ITT tekinthető meg.

Mikulás az iskolában

 

 

Mikulás napja van ma. Nagyon sok gyerek várta már ezt a napot. Nem hiába, hiszen találkozhattak a Mikulással itt az iskolában. Apró ajándékot is kapott mindenki.

 

 

                                            A többi kép ITT tekinthető meg.

Télköszöntő 2016.

Mikulás a K11-ben

 

 

 

December 5-én iskolánk kisdiákjai a K11-be látogatottak, ahol gazdag program várta a gyerekeket. A műsor után a gyerekek személyesen találkoztak a nagyszakállú Télapóval, aki megajándékozta az izgatott gyereksereget 1-1 Mikulás-csomaggal.

 

 

                                            A többi kép ITT tekinthető meg.

 

"Télapó itt van"

Délelőtt megérkezett a Télapó a Kertész utcába. Az alsó tagozatosok a tornateremben fogadták, majd az osztályokba is belátogatott.

A 4.b osztály is ünnepelt.

Nyílt nap szakgimnázium 9. évfolyamosoknak

Szeretettel várunk minden érdeklődőt 2016. december 7. szerdán 9-11 órakor a Kertész u. 30-ban.

Nyílt nap a leendő 9. évfolyamosoknak

Szeretettel várunk minden érdeklődőt 2016. december 7. szerdán 9-11 órakor a Kertész u. 30-ban.

Mikulástúra

Hideg, de szép napsütéses időben a Lőrinci tanösvényen jártunk, ahol várt minket a Mikulás. Családias és hidegtűrő csapatunk a kiadott feladatlapokkal is igyekezett megbirkózni, melyekre a válaszok a tanösvényen elhelyezett táblákon voltak megtalálhatók, bár a google is nagy segítség  volt.
Januárban folytatjuk!

Vetélkedő az alsósoknak

Szerdán színes vetélkedőn vettek részt az alsós csapatok a "Hulladékhasznosítási Hét" keretében.

Előadás a K30 színpadán

A K30 színpadán, a szakgimnáziumi hallgatóink és pedagógusaink,
Nagyváradi Erzsébet és Rubold Ödön színművészek a „Színpad és kínpad 1956-1958” előadását láthatták.

Pódium összeállítása az 1956-os forradalom színházi történéseit beszélte el.

Szó volt az önállósodási kísérletekről, a vidéki eseményekről, a beszervezésekről, majd a büntetések változatosságáról, a megtorlások tényeiről és a szétszóratásról. Sorsok és szakmai események dokumentatív felidézésére törekedtek a versek, színészi vallomások, naplórészletek, továbbá minisztériumi, rendőrségi, belügyi anyagok összeillesztésével. 
Az előadás során felvillant Sinkovits Imre ’56-os naplójának részletei, Raksányi Gellért, Darvas Iván, Bessenyei Ferenc, Mensáros László írásos és rendőrségi anyagai. 
A diákság, művészi szemmel is átélhette az 1956-os forradalom eseményeit.

Köszönjük szépen!

Próba a József Attila Színházban

 

 

November 30-án a József Attila Színházban járt a 4.d és a 3.m osztály. Diákjaink az Ádámok és Évák Ünnepe c. eseményen (általános- és középiskolai színjátszó csoportok találkozója) fognak részt venni 2017. január 10-én.
A látogatás során a gyerekek megismerkedtek a mentoraikkal és megnézték a színpadot. A próbák során a József Attila Színház művészei segítik a felkészülést, a vezető pedagógus munkáját. Diákjaink izgatottan készülnek az előadásra.

 

 

                                             A többi kép ITT tekinthető meg.

Magyarország 10 legszebb szecessziós épülete között van a Dobsuli

Magyarország 10 legszebb szecessziós épülete között van a Dobsuli épülete, derül ki a nlcafe.hu cikkéből: http://www.nlcafe.hu/utazas/20161126/magyarorszag-10-legszebb-szecesszios-epulete/