JoomlaTemplates.me by Discount Bluehost


Cikkek

Szűrő

Papírgyűjtés eredményei-2016.

Elkészült tavaszi papírgyűjtés eredményeinek összesítése. Az osztályok közötti rangsorról ITT olvashatnak. A papírgyűjtés egyéni eredményei alsó tagozaton ITT, felső tagozaton ITT tekinthető meg.

Alapítványi meghívó

Minden kedves érdeklődőt szeretettel meghívunk A Boldog Iskolásévekért Alapítvány soron következő kuratóriumi ülésére. A részletekről ITT olvashat.

NYÁRVÁRÓ GÁLAMŰSOR- tájékoztatás

A Dobsuliban 2016. május 25-én megrendezett NYÁRVÁRÓ GÁLAMŰSOR belépőjegyeinek megvásárlásából befolyó összegről, amellyel A Boldog Iskolásévekért Alapítványt támogatta ITT olvashat. 

 

Gyermeknap

 

 

Május 27-én tartottuk meg a gyermeknapot iskolánkban. Ezen a napon az osztályok az Állatkertbe vagy a Budapesti Nagy Sportágválasztóra mentek el. Az állatkerti látogatás mindig tartogat új meglepetéseket a látogatóknak, így sok új élménnyel gazdagodtak a diákok. A Maglódi útra kilátogató gyerekek kipróbálhattak különböző sportágat és sporteszközt, így megtapasztalhatták az egyes mozgásformák lényegét, hangulatát...

 

 

                                       A többi kép ITT és ITT tekinthető meg.

NYÁRVÁRÓ GÁLAMŰSOR

 

Május 25-én iskolánk tanulói vidám NYÁRVÁRÓ GÁLAMŰSORRAL búcsúztak el a 2015/16-os tanévtől.

 

 

                                            A többi kép ITT tekinthető meg.

 

Migráns tanulóink kirándulása

 

 

Május 25-én migráns tanulóink Magyarország egyik legnépszerűbb kiránduló helyét, a Normafát keresték fel. Külön élményt jelentett számukra a gyönyörű erdőn áthaladó Gyermekvasút.

     

 

                                            A többi kép ITT tekinthető meg.

Kinder+SPORT- országos elődöntő

 

 

 A Kinder+SPORT országos középdöntőjét május 20-án rendezték meg Balatonfüreden. A nagyon erős mezőnyben iskolánk csapatának sikerült továbbjutnia a döntőbe. Gratulálunk a "DOBbants!" csapatnak!

 

 

                                               A többi kép ITT tekinthető meg.

 

London

 

 

Nagy kalandba vágott bele iskolánk tanulóinak egy csoportja, akik Londonba utaztak május második hetében. Az ott töltött néhány nap alatt sikerült megtekinteniük az angol főváros minden jelentősebb nevezetességét. Felkeresték a múzeumokat, műemlékeket, ismerkedtek London és környéke híres helyeivel. Új inspirációkat kaptak a nyelvtanulásra, hallhatták az igazi kiejtést és bővíthették szókincsüket.

 

 

                                         A többi képet ITT tekintheti meg.

Meghívó a Nyárváró gálára

 

M E G H Í V ÓKedves Szülő!

A Boldog Iskolásévekért Alapítvány
szeretettel meghívja Önt és családját a Dobsuli
NYÁRVÁRÓ GÁLAMŰSORÁRA
melyen iskolánk tanulói búcsúznak a 2015 / 16-os tanévtől.
A gála időpontja és helyszíne:
2016. május 25. 16:00, tornaterem.
A belépők megvásárlásával Ön
A Boldog Iskolásévekért Alapítványt támogatja.
A befolyt összeget a Dobsuli udvarának felújítására fordítjuk.
Jegyek 1000 Ft-os áron vásárolhatók az osztályfőnököknél,
és reggelenként az iskola portáján.
Megtisztelő jelenlétére feltétlenül számítunk!


Dear Parents,
The „Boldog Iskolásévekért Alapítvány” would like to invite you and your family to our 2015/2016 end-of-school year
gala performance in which the pupils are giving a special show.
Given below is the additional information:
- Time: 4:00 pm.
- Date: May 25, 2016
- Venue: School gym, III. floor
Entrance fee: 1.000 Ft/adult (children: free entrance)
We’re looking forward to seeing everyone on this day.

 

Csodák Palotája

 

 

Április 26-án 48 felső tagozatos diák látogatott el a Csodák Palotájába. A programon azok a tanulók vehettek részt, akik az idei tanulmányi-, sport- és papírgyűjtési versenyek aktív és eredményes résztvevői voltak. A belépő árát iskolánk alapítványa, A Boldog Iskolásévekért Alapítvány fizette.
A sok érdekességet tartalmazó interaktív kiállításon kívül részt vehettek egy Öveges-termi bemutatón is, mely az elektromosság rejtelmeibe avatta be a nézőket.


/Gömöry Zoltánné/

 

 

 

                                             A többi kép ITT tekinthető meg.

 

Erdélyi kirándulás

Határtalan Erdély
 
Iskolánk 11-es diákjai közül ötünknek nyílt lehetősége arra, hogy részt vehessünk egy erdélyi programon. Az utazásunk 2016.április 25 -május 1.között volt.A lehetőséget elsősorban a Kárpát-medencei Tehetségkutató Alapítványnak köszönhetünk.
Ez egy tanulmányi kirándulásnak sorolható be, aminek a célja az volt hogy a részt vevő diákok megismerjék Erdély és Kolozsvár nagyjait, a gyönyörű tájakat és kapcsolatot létesíthessenek erdélyi magyar iskolásokkal.
Kora reggel indult a buszunk a Hősök teréről. Az utazás picit hosszadalmas volt, de gyönyörű helyeken mentünk keresztül.
Késő délután megérkeztünk Kolozsvárra, ahol egy barátságos hotelbe szálltunk meg. A becsekkolás után a résztvevők  bemutatták iskolájukat,majd pedig a diákok szabadon ismerkedhettek.Következő napot még Kolozsváron töltöttük, megismertünk a várost és betekintést nyerhettünk egy középiskolába.
Harmadik napon, ami nekem a kedvencem volt, Torockóra utaztunk.Torockó egy nagyon csendes, gyönyörű kis falu.Volt lehetőségünk egy 10-km hegyi túra megtételére is.
Nagyszerű panziókba helyeztek el minket.Sajnos Torockón csak egy napot töltöttünk, utána vettünk az irányt Szovátára.Itt a Hotel Telekiben szálltunk meg.
Az utolsó három napot itt töltünk.Ittlétünk alatt sokfelé mentünk.Megtekintettünk Székelyudvarhelyet , Szejkét, Farkaslakát , ezer éves határt, Csíkszeredát,
Csíksomlyót és a Szent Anna tavat.A kirándulás során a szállások megfelelőek voltak az ételek is kifogástalanok voltak.Az Erdélyben élő magyarok nagyon barátságosak.
Nagyon örülök hogy részt vehettem ezen a remek tanulmányi kiránduláson.
Horváth Krisztián 11.a.
 

Országgyűlési Múzeumban

Iskolánk szakközépiskolásai közül a 12.b tanulói április 20.-án múzeumi látogatást tettek a Parlament "A magyar törvényhozás ezer éve" c. kiállításán.A kiállítás első része a kezdetektől a rendi országgyűlésekig jeleníti meg az országgyűlések történetét. A második egység az 1918-ig tartó korszakot öleli fel. A harmadik rész a parlamentarizmus alakulását és az újrakezdések időszakát foglalja össze 1918 és 1990 között.A kiállítás a legmodernebb technika felhasználásával készült, kiemelt figyelmet fordítva az animációkra és a filmekre. Az interaktív eszközök külön megemlítésre méltóak.Úgy gondolom, hogy múzeumi látogatásunk hatalmas segítség volt a végzős osztálynak, ezentúl is köszönjük a lehetőséget!

Kiss Márti 12.b.

Szakiskolai ballagás

 

 

 Április 29-én elballagott szakiskolánk utolsó, végzős osztálya a sok virág, meghatódott szülők, rokonok sorai között.Szép és megható volt, amikor végzős, szakiskolás diákjaink ünnepélyesen elbúcsúztak intézményünktől felvértezve azzal a tudással, amivel sikeres szakmai vizsgát tehetnek a tanév utolsó heteiben. Elballagott, "öreg" diákjainknak kívánunk sikeres vizsgát, jó munkahelyet és amit mindig: sok boldogságot!

 

 

                                            A többi kép ITT tekinthető meg.