JoomlaTemplates.me by Discount Bluehost


Ballagás 2020.

Kategória: Dobsuli friss hírei

 

Június 15-én rendhagyó módon búcsúztak el iskolántól a nyolcadikos diákjaink. A  7. évfolyam a kialakult helyzet miatt  csak online módon köszönt el a ballagó diákoktól. a 7.k osztály búcsúztatója ITT tekinthető meg.

   

  

                                           A többi kép ITT tekinthető meg.

Évzáró kisfilm

Kategória: Dobsuli friss hírei

Tisztelt Szülők, Kedves Gyerekek! Elérkezett a tanév vége, a vakáció kezdete. A kialakult helyzett miatt nincs lehetőség a hagyományos tanévzáró ünnepség megtartására. Ezzel a videóval szeretnénk felidézni a közösen megélt pillanatokat. Mindenkinek tartalmas, élményekben gazdag vakációt kívánunk! Vigyázzatok magatokra! 

Adó 1%

Kategória: Dobsuli friss hírei

Tisztelt Szülők! Tisztelt Támogatóink!

A Boldog Iskolásévekért Alapítvány szívesen fogadja a szülők, hozzátartozók évközi befizetéseit,1%-os támogatását és adományát is, melyet minden esetben tanulóink javára fordítunk. Kérjük, ha tehetik, ajánlják ismerőseiknek is!
Befizetéseiket intézhetik az iskola titkárságán, illetve átutalással.Alapítványunk közhasznú, ezért céges támogatóink a társasági adónál érvényesíthetik a támogatási összeget.

 

Társadalmi szervezet nyilvántartási száma:
2589

A Boldog Iskolásévekért Alapítvány számlaszáma:
11707024-20287074

OTP Bank Nyrt. adószáma:
19702236-1-42

Segítségüket köszönjük: 

A Boldog Iskolásévekért Alapítvány kuratóriuma

 

Beiratkozás

Kategória: Dobsuli friss hírei

Tisztelt Szülő/Törvényes képviselő! Az általános iskolai beiratkozásról szóló tájékoztatót ITT olvashatja el.

Március 15-i megemlékezés 2020.

Kategória: Dobsuli friss hírei

 

A március 15-i megemlékezést iskolánkban osztálykereteken belül rendeztük meg. A 4.m osztály ünnepi műsorát filmre vettük, s azt nézték meg diákjaink. Nagyon köszönjük a 4. m osztályának, Fóris Katalinnak, Ráczné B. Ildikónak és Rizik Attilának, hogy az iskolánkban méltó módon emlékezhettünk meg az 1848. március tizenötödikei eseményekről.

  

  

                                           A többi kép ITT tekinthető meg.

Pénz7 2020-ban

Kategória: Dobsuli friss hírei

 

A 2019/2020-as tanévben immár hatodszor rendezték meg a pénzügyi tudatosságot interaktív eszközökkel fejlesztő PÉNZ7-et, amelyet iskolánkban március 2-6. között rendeztünk meg. A rendhagyó tanórák témája az idei évben a pénzügyi biztonság volt.

  

  

                                           A többi kép ITT tekinthető meg.