JoomlaTemplates.me by Discount Bluehost


Teddy Maci Kórház program

Kategória: Dobsuli friss hírei

 

Január 23-án lelkes orvostanhallgatók elhozták a Teddy Maci Kórházat az első osztályokba, ahol Teddy doktorok vizsgálták meg a gyógyításra váró plüss állatkákat. A gyógyítás a gyerekekkel közösen történt. A gyerekek játszva tapasztalhatták meg, hogyan zajlik egy orvosi vizsgálat. Emellett közvetlen kapcsolatba kerültek a félelmetesnek tűnő orvosi eszközökkel, kipróbálhatták, felvehették azokat, mint például a fonendoszkóp, fehér köpeny, műtősruha, szájmaszk, spatula. A foglalkozás végén még az egészséges életmódról beszélgettek, és a gyerekek kérdéseire válaszoltak. Berki Erzsébet iskolai szociális segítő munkatárs segített abban, hogy a program az iskolánkba is eljuthasson.

  

  

                                               A többi kép ITT tekinthető meg.

Megemlékezés a Dohány utcai emlékfalnál

Kategória: Dobsuli friss hírei

 

Január 17-én a 8. évfolyam részt vett a budapesti gettó felszabadításának 75. évfordulójára rendezett megemlékezésen a Dohány utcai emlékfalnál.

  

  

                                           A többi kép ITT rekinthető meg.

Január 27-én tanítási szünet

Kategória: Dobsuli friss hírei

Tisztelt Szülők!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. január 27-én hétfőn iskolánkban nincs tanítás. Kérjük, ügyeleti igényüket január 20-ig jelezzék gyermekük osztályfőnökének. Az ügyelet a saját iskolában lesz. Étkezés nincs megrendelve erre a napra.

Tisztelettel:
                     Iskolavezetés


2020. január 8.

5.k osztály a Szépművészeti Múzeumban

Kategória: Dobsuli friss hírei

December 17-én az 5.k osztály a Szépművészeti Múzeumba látogatott, hogy részt vegyen egy történelem órához kapcsolódó egyiptomi foglalkozáson. A gyerekek részletesen megismerkedtek Ozirisz családjának történetével és az egyiptomi halotti kultusszal a kiállításon, illetve amuletett készítettek a múzeum műhelyében.

/Prinz Dorka/

  

  

Luca napi vásár 2019.

Kategória: Dobsuli friss hírei

 

December 14-én tartottuk meg a hagyományos Luca napi vásárunkat.

 

  new photos added to shared album

 

  

                                               A többi kép ITT tekinthető meg.