JoomlaTemplates.me by Discount Bluehost


Szerdai sporthírek

Kategória: K30 friss hírei
Sokat ügyesítettük labdával év közben ​a kezeinket, itt volt az ideje, hogy a "virgácsainkkal" is foglalkozzunk!  A kislányok is maximális lelkesedéssel űzték a labdát. Volt olyan kisgyerek (nem is egy) , aki fittyet hányva minden fizikai törvényszerűségnek, a támasztó lábával szerzett gólt, miközben teljes erőbedobással lendítette a lábát a labda felé gólszerzés céljából. Ezzel persze jól becsapta az ellenfelet és így talált be a kapuba! Jó kis trükk volt! Nagyokat nevettünk.

 

Nagy digitális kaland

Kategória: K30 friss hírei

Május 11-én a Logiscool által meghirdetett Nagy digitális kalandon vettünk részt 6 csapattal. 4 felsős és 2 alsós csapat. A felsősök közül a DMS csapat Rátosi Dávid, Schutzbach Máté és Sebők Sándor 10. helyezést ért el az újbudai helyszínen. Gratulálunk nekik! A verseny egy időben több helyszínen zajlott.

Sulihét

Kategória: K30 friss hírei

Hétfőn sportdélutánnal kezdtünk, kedden angol nyelvi csapatversenyek voltak, szerdán állatkerti vetélkedő és kisállat szépségverseny következett, csütörtökön természettudományos előadáson vehettek részt az érdeklődők, pénteken nagyszabású gálaműsorral és dijkiosztással zártunk.
Bizonyára mindenki talált kedvére való elfoglaltságot.

BAJOR GIZI SZÍNÉSZMÚZEUM

Kategória: K30 friss hírei

Felsős színjátszóink múzeumpedagógiai foglalkozáson vettek rész, a végén még jelmezekbe is beöltözködhettek.

Öko-plakát készítése

Kategória: K30 friss hírei

Az 5.a osztályosok az ÖKO hét keretéven plakátot készítettek, amiben összekötötték az irodalom órán tanultakat a természetvédelemmel. Petőfi Sándor Az alföld című költeményét nem régen vették irodalom órán. A versben szereplő növények, állatok és emberi szereplők képét ragasztották a plakátra. A képek mellé kerültek a vers megfelelő sorai. A gyönyörű, színes képekért Csongrádi Tomi édesanyjának lehettünk hálásak. Így került a plakátokra királydinnye, vércse, Kárpátok, alföldi borókás, de még csárda és betyár képe is.

A másik csoport pedig a gyógynövények között kutakodott. Megnézve, hogy melyik milyen bajra hatékony és ezeket a tudnivalókat írták fel a képek mellé.

A produktumok kikerültek a második emelt faliújságára.

Keresés