JoomlaTemplates.me by Discount Bluehost


Családi nap a 3.d osztályban

Kategória: ÖKO

Szeptember végén családi napot tartottak a 3.d osztályosok  a Hűvösvölgyi Nagyréten. A korán érkezők tüzet raktak, egész nap sütötték a finomságokat a viháncoló, sohasem étvágytalan gyerekeknek. Jól esett sétálni a csendes, őszi erdőben, együtt játszani, egymással beszélgetni. 

A Népmese Napja

Kategória: ÖKO

Tegnap mi is megünnepeltük a Népmese napját.Az énekkar a nagyszünetben jó hangulatot teremtett néhány népdallal, majd a  kilencedikes színitagozatos diákok olvastak nekünk meséket.

Aztán mesekártyák segítségével kereste  ki-ki a párját, megbeszéltük, hogyan keletkezik és terjed a népmese, megnézegettünk néhány mesegyűjteményt,  majd a játékban mindenki egy meseszereplő bőrébe bújt. 
Fény derült arra is, mit rejt a kis batyu : aki elindul szerencsét próbálni, mindig hamuban sült pogácsát kap útravalóul.Most az elsősök is nagy útra indulnak a Tudás birodalma felé, reméljük, ezek a kis mesepogácsák (is) segítenek az úton...
1.d osztály
 
3.d osztály
 

A Kihívás Napja

Kategória: ÖKO

Vendégek voltunk. A 9.a osztályt meghívta támogatónk, EZ parkolóház a Kihívás Napjára. A kihívást az jelentette, hogy a gyerekeknek fel kellett futni a 10. emelet magasban lévő tetőteraszra. A legjobb eredményt elért diákok különleges ajándékot kaptak. : ) A gyönyörű kilátás melllett üdítő, pogácsa, Túró Rudi, gyümölcs várta a gyerekeket. A sportolás ott is folytatódott: zumba, foci, csocsozás, kerekes székes kosárlabdázással.
Köszönjük a meghívást!

A 2.a osztály kirándult

Kategória: ÖKO

Esztergomba utaztunk idén, míg a nagyok érettségiztek. Nagy élmény volt, hiszen vonatoztunk,  megnéztük a Bazilikát, ahol Szent István királyt megkoronázták.Voltunk a  Mária Valéria hídnál, mely összeköt minket Szlovákiával, megnéztük a felújított várat, Balassi Bálint szobrát. Sétáltunk a Duna partján,  játszóztunk és fagyiztunk.

Alkategóriák