JoomlaTemplates.me by Discount Bluehost


Tájékoztató

Kategória: Gyermekvédelem

Tisztelt Szülő/Szülők!

Az intézményben dolgozó fejlesztő pedagógusként (Takács Anita) tájékoztatni szeretném Önöket egy jelentős változásról!

Fejlesztő pedagógusként azokat a gyermekeket látjuk el az intézményben, akik érvényes TMB-s (tanulási, magatartási, beilleszkedési nehézség) papírral rendelkeznek, melyet az érintett kerületi Nevelési Tanácsadó ad ki. Ezen papírok érvényességi idejének vége felé az érintett gyermekeket beküldővel kontrollra kell küldenünk. Az újabb változás tükrében ehhez a beküldőhöz csatolni kell egy orvosi adatlapot (I.) is, melyet a háziorvosnak kell kitöltenie.

Ennek menete:

1) Ha Önöknek megvan a gyermeke 5 éves korában végzett területi védőnői szűrővizsgálati papírja (II.), melyet a védőnő a gyermek 5 éves korában készít el, akkor a háziorvos ez alapján tölti ki az adatlapot.

Ebben az esetben kérnénk beküldeni a védőnői lapot is, fénymásolásra. Az adatlapot pedig, hogy csatolni tudjuk a vizsgálati kéréshez.

2) Ha nem áll rendelkezésre a védőnői papír, akkor az orvos az adatlapot az Ön/Önök segítségével tölti ki.

Ebben az esetben ezt kérnénk a gyermekek közvetítésével visszaküldeni, hogy csatolni tudjuk!

Kérjük és előre is köszönjük együttműködésüket és segítségüket, hogy a gyermekek, ha szükséges továbbra is megkaphassák a tanulási segítséget, megsegítést illetve a fejlesztő foglalkozást, melyekre csak érvényes papír esetén jogosultak.

 

Tisztelettel:

Takács Anita
fejlesztő

Orvosi adatlap letöltése.

Védőnői szűrővizsgálat adatlapjának letöltése