ÖKO TÁMOP 3.1.4 Erasmus+


Szülői bál

Kedves Szülők!

A 2017-es év egy különleges év iskolánk életében. Nem csupán azért, mert idén már egy gyönyörűen felújított iskolában, gumitéglás udvarral és egy új tornaszobával kezdhettük a tanévet, hanem azért is, mert iskolánk fennállásának 111. évfordulóját ünnepelhetjük.

 

Ez alkalomból szeretnénk Önöket és gyermekeiket is egy közös ünneplésre invitálni november 11-től 17-ig. Az erre a hétre tervezett programokon keresztül szeretnénk feleleveníteni iskolánk 111 évét, kiállításokon, előadásokon, egy kis közös mozgáson keresztül.  A részletes programmal hamarosan találkozhatnak honlapunkon és az iskola folyosóin, a bejárati hirdetőtáblán.

A hét zárásaként egy szülői bál keretein belül ünnepelnénk közösen mindazokat az eredményeket, amelyek iskolánkat egy kivételes, és különleges intézménnyé teszi, és melyekre nem lehetnénk büszkék az Önök gyermekei nélkül.

A szülői bál programját iskolánk oktatói biztosítják majd – így garantált a jókedv és a vidámság ezen az estén! A belépőjegy ára 3000.-Ft, amely a svédasztalos vacsorát, valamint az alkoholmentes italok árát tartalmazza.

A bált tombolával szeretnénk még izgalmasabbá tenni. A nyereményekre a felajánlásokat az osztályfőnököknél tehetik meg a kedves szülők.

A rendezvény befogadóképessége 80 fő, így a belépőjegyeket jelentkezési sorrendben tudjuk biztosítani. A szülői bál időpontja: 2017. november 17. 18 órától.

A jelentkezés menete: részvételi szándékukat az alábbi linken keresztül jelezhetik 2017. szeptember 30. 9 órától:

 https://goo.gl/forms/vv7Qm1Qx5LbdiKSS2                

 

Szeretettel várjuk Önöket!

A Dobsuli tanárai