ÖKO TÁMOP 3.1.4 Erasmus+
×

Figyelmeztetés

JFolder: :fájlok: Az elérési út nem mappa. Elérési út: /data/c/f/cf207990-eea7-430d-8fd5-3c6168c93ab8/erzsebetvarosiiskola.hu/web/images/2014/k307proba

×

Megjegyzés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/2014/k307proba7PRÓBA VERSENYNAP


Tegnap zajlott le az Erzsébetvárosi Önkormányzat által a VII. kerület iskolái számára kiírt 7próba versenysorozat utolsó fordulója, melyen a a kerületi iskolák alsós és felsős csapatai mérhették össze tudásukat, ügyességüket, rátermettségüket.
A tegnapi versenynapon több helyszínen, különféle vetélkedők során bizonyíthatták a diákok, mire képesek, mit tudnak, és nem utolsósorban jól is szórakoztak. A Sportversenyen, a Környezetvédelmi, az Elektro és a Tudod-e? vetélkedőn sok új információ birtokába is jutottak amellett, hogy remekül töltötték az időt.

A rendezvénysorozatot záró eredményhirdetésen az is kiderült, hogy a felső tagozatosok számára kiírt Fotó pályázaton iskolánk minden évfolyamon 1. helyezést ért el. Az alsósok rajzai is szép eredménnyel szerepeltek. 
Az Erőművházban megrendezett díjátadón minden versenyszám legjobbjai vehettek át jutalmakat, majd következett a végeredmény kihirdetése. A 7próba versenysorozat összesített pontszámai alapján a K30 felsős csapatai vitték el a pálmát! Nyereményük egy ötnapos ruzsinai táborozás, június végén 30 Kertész utcai diák nyaralhat Szlovákiában az önkormányzat jóvoltából. Végül egy finom ebédre is hivatalosak voltunk.

{gallery}k307proba{/gallery}