ÖKO TÁMOP 3.1.4 Erasmus+
×

Figyelmeztetés

JFolder: :fájlok: Az elérési út nem mappa. Elérési út: /data/c/f/cf207990-eea7-430d-8fd5-3c6168c93ab8/erzsebetvarosiiskola.hu/web/images/2014/k302aerdekes

×

Megjegyzés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/2014/k302aerdekesÉrdekes programok a 2.a osztályban

November 6-án születésnapot ünnepeltek a 2.a osztályban. A diafilm 60 éves lett. Este az Örökmozgó moziban megnéztük a „Vetített kép csodálatos világa” című  diatörténeti kiállítást, majd Süveges Gergő diafilm-nagykövet köszöntője után a mozivásznon pörögni kezdtek a diafilmek, neves színészek felolvasásával.

November 11-én kalandos délutánt töltöttünk az Európeum Áruházban.

A kiállításon tanulmányoztuk a betű-és számírás történetét, igazi kódexeket láttunk, kipróbáltuk a papírmerítés. Kódfejtő játék során, labirintusban bolyongva kaptuk meg a rejtvény megfejtését: Mátyás király. Végül az ő palotájáról láthattunk egy 3 D-s kisfilmet.

November 16-án vasárnap a MÜPA-ban rendhagyó előadáson jártunk. Először drámajátékos foglalkozáson mozgattuk meg fantáziánkat. Az előadás első részében Juronics Tamás, neves kortárs táncos humoros formában mesélt a balettről, zenéről, a táncosok felkészüléséről.

Végül új felfogásban, meseszerűen elevenedett meg előttünk a fekete és fehér hattyú története.

{gallery}k302aerdekes{/gallery}